Om Billiga-skor.com

Billiga-skor.com är en enkel och helt gratis tjänst för dig som letar efter bra skobutiker online där du kan handla bra och billiga skor. Vi försöker lista många bra butiker som säljer skor på nätet och även ge betyg på olika saker så att du kan hitta de bästa webbshopparna utan att behöva leta runt på Internet.

Betygsystemet

Vi betygsätter sådant som utbud, leverans (hur mycket det kostar och hur snabb leveransen är), webbsidans / butikens utseende och funktion och pris. Skalan ligger på 1 som är sämst till 5 som är bäst. Varje butik får sedan också ett totalbetyg. Det går att sortera alla skobutiker på olika betyg etc.

Vi sätter själva betyg på alla butiker som finns på sidan. Betygen är alltså helt och hållet satta efter vår egen upplevelse av en viss butik och det kan ju självklart tänkas att någon annan hade satt ett aningen annorlunda betyg. Våra betyg är dock huvudsakligen en fingervisning som kan hjälpa dig i jakten på billiga skor.

Beroendeställning

Vi har inget speciellt avtal med någon specifik butik så vi bedömmer alltid alla butiker på lika villkor. Vi sätter de betyg vi tycker är rätt på ett så objektivt sätt som möjligt. Vi hoppas att du ska kunna hitta så bra skobutiker som möjligt online och försöker göra din jakt så enkel och smidig som möjligt.

Hur finansieras sidan?

Som du kan se finns det en del annonser på sidan och ifall du klickar på någon av dem får vi lite ersättning. Vi kan även få en liten provision från butikerna som finns i våra jämförelser om någon använder Billiga-skor.com för att hitta in till en viss skobutik och sedan gör ett köp. Detta märks inte för dig som handlar, det kostar inget extra.

Kontakta oss

Ifall du har några frågor eller vill säga något kan du självklart kontakta oss. Använd då vårt kontaktformulär och skriv ett meddelande. Du kan även kontakta oss ifall du vill göra reklam på sidan, ligga med i våra jämförelser eller köra igång någon typ av samarbete. Vi försöker svara på alla meddelanden så snabbt vi kan.