Köpa skor

Alla behöver vi köpa skor då och då. Vissa kanske bara köper skor när de gamla är utslitna medan andra tycker att skor är helt fantastiska och köper hela tiden fler och fler. När man handlar skor vill man givetvis hitta snygga skor men även gärna billiga skor om möjligt. Ett bra tips är alltid att kolla på Internet när man funderar på att köpa nya skor eftersom det finns många fördelar.

Lite goda tips när du köper skor på nätet

Storlek - När du ska köpa skor online är det väldigt viktigt att du har koll på din egen skostorlek. Har du inte det är risken större att det blir fel när du beställer. Sen är det ju inte hela världen då du ju oftast fortfarande kan skicka tillbaka grejerna utan problem.

Det är ju dock självklart jobbigt att behöva göra det så det är alltid bra om har koll på din storlek. Ett litet grundtips om du är osäker är att det är bättre att ta en skostorlek som du tror är för stor än att ta en som kan vara för liten. Du kan läsa på vår sida om skostorlekar för lite extra hjälp.

Surfa runt - Om du vill hitta så billiga priser som möjligt är det viktigt att surfa runt till ett antal olika shoppar när du ska köpa skor. Många butiker har samma märken och därmed är chansen stor att de även har samma modeller, det som dock inte är säkert är att priserna är samma. Titta därför runt om du vill spara pengar.

Läsa villkor - Villkoren som butikerna har är inte samma de heller. Se därför till att kolla upp dem innan du beställer så du inte riskerar att åka på en nit. T ex är det viktigt att kolla upp hur deras villkor för tillbakaskickande av skor är. Tänk även på att utländska shoppar kan ha lite speciella regler.

Frakt - Glöm inte att räkna med frakten i priset. En del butiker har fri frakt medan andra tar betalt för den. Frakten kan vanligen ligga på ca 20 - 50 kr och detta kommer ju att påverka totalpriset. Det får du se till att väga in när du jämför olika butiker.

Handla från utlandet- Det finns mängder av internationella butiker där du kan köpa skor. Många av dessa är väldigt bra och har ett mäktigt utbud till bra priser. Tänk bara på att det är extra viktigt att kolla frakt och villkor när du ska köpa skor från utlandet då det annars finns risk för otrevligt överraskningar.

Hitta bra butiker hos oss

Vi har en stor lista med butiker som säljer just skor på nätet. Vi försöker samla bra butiker som har billiga och bra skor så att du kan hitta dem riktigt enkelt. Vi sätter betyg på alla skobutiker och du kan sortera dem på olika sätt.

Fler tips när du vill köpa skor online

Du kan jämföra priser på skor hos Kelkoo om du vet ungefär vad du är ute efter och på så vis få en uppfattning om var du kan hitta de billigaste skorna av just den typen. Det är ett smidigt sätt att hitta rätt skor till rätt pris.

Köp begagnade skor från svenska eBay-Tradera.com Där kan du hitta både billiga, häftiga och lite annorlunda skor. Om du letar efter second hand och riktigt billiga skor är detta ett bra tips.

Är du inte rädd för att handla utomlands bör du prova . Detta är ett mycket bra tips om du vill köpa skor online, i synnerhet när det gäller lite mer speciella skor som t ex ovanliga och coola sneakers. Det finns många företag som säljer skor på eBay och dessa har till stora delar splitter nya skor.